You are currently viewing OTVORENI POZIV ZA PRIJAVU NA OBUKE – ‘’Digitalni marketing za ciljeve održivog razvoja’’

OTVORENI POZIV ZA PRIJAVU NA OBUKE – ‘’Digitalni marketing za ciljeve održivog razvoja’’

  • Post author:
  • Post category:Novosti

Nevladina organizacija Centar za podršku lokalnom i regionalnom razvoju CeP iz Herceg Novog objavljuje Otvoreni poziv za prijavu na tri obuke ‘’Digitalni marketing za ciljeve održivog razvoja’’ koje se realizuju u okviru Erasmus+ CBY projekta “Omladinski lideri digitalnog marketinga za Ciljeve održivog razvoja – YouCOME”.

Projekat “YouCOME” ima za cilj generisanje i širenje znanja o održivosti i društvenoj odgovornosti putem formalnog i neformalnog obrazovanja u oblasti digitalnog marketinga.

Ukupno tri četvorodnevne Nacionalne obuke će se održati od 30. maja do 30. juna 2023. godine u Podgorici i Herceg Novom. Svi zainteresovani predstavnici mladih, poslovnog sektora, lokalnih vlasti i civilnog sektora su pozvani da se prijave. Prijave su otvorene do 20. juna 2023. godine putem e-pošte: info@centarzapodrsku.me.

youcome-logo

Obuka je besplatna, a učesnici će dobiti uvjerenje o prisustvu na obuci o digitalnom marketingu za ciljeve održivog razvoja.

“Projekat je finansiran od strane Evropske unije. Izraženi stavovi i mišljenja su isključivo stavovi nosioci projekta i ne odražavaju nužno stavove Evropske unije niti EACEA-e. Ni Evropska unija ni nadležni organ za dodjelu sredstava ne mogu biti odgovorni za njih.”