You are currently viewing Otvorene prijave za učešće na Konferenciji “Jačanje uloge žena u promociji mira, pomirenja i saradnje u regionu”

Otvorene prijave za učešće na Konferenciji “Jačanje uloge žena u promociji mira, pomirenja i saradnje u regionu”

Centar za podršku lokalnog i regionalnog razvoja iz Herceg Novog (Crna Gora) u saradnji sa Centrom za biopolitičku edukaciju, BIOPOLIS i Udruženje Svetlost iz Šapca (Srbija) i Centrom za psihološku podršku SENSUS iz Mostara (Bosna i Hercegovina) priprema organizaciju trodnevne Konferencije na temu “Jačanje uloge žena u promociji mira, pomirenja i saradnje u regionu” koja će se održati u maju 2021. godine, a uz podršku Fonda za Zapadni Balkan.

Jacanje-uloge-žena-u-promociji-mira-CEP

Konferencija namjenjena jačanju uloge žena u promociji mira, saradnje i umrežavanja u regionu jedna je od platformi i alata koje podržava Fond za Zapadni Balkan. Cilj Konferencije je da otvori mogućnost za diskusiju o inovativnim i kreativnim načinima za osnaživanja žena, posebno mladih žena da dostignu puni potencijal u svojim zajednicama. Partnerske organizacije iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije žele da povežu žene Zapadnog Balkana kako bi razmijenile znanje, ideje i vještine koje su neophodne za uspješnu podršku ženama.

U nastavku se nalaze Uputstva za prijavu zainteresovanih učesnika, kao i Uputstvo za prijavu zainteresovanih govornika, panalista ili voditelja radionica na teme relevantne za ciljeve Konferencije:

  • Terms of Reference for Speakers – PDF
  • Call for Participants – PDF
  • Poziv za prijavu ucesnika – PDF
  • Projektni zadatak – Govornici – PDF

Leave a Reply