You are currently viewing Svako dijete je važno – Dan Otvorenih vrata u Herceg Novom

Svako dijete je važno – Dan Otvorenih vrata u Herceg Novom

  • Post author:
  • Post category:Novosti

Dan otvorenih vrata projekta ‘’Svako dijete je važno – podrška hraniteljskim porodicama, djeci u hraniteljskim porodicama i porodicama u riziku u Nikšiću i Herceg Novom“ održan je 20.juna ove godine u Dvorani Park u Herceg Novom.

Događaju su prisustvovali predstavnici javnih ustanova iz oblasti socijalne i dječije zaštite na lokalnom nivou, civilnog i privatnog sektora, kao i medija. Na Konferenciji za novinare koja je tom prilikom održana, govorili su predstavnici organizacija nosilaca projekta: Branka Mračević ispred NVO Centar za podršku lokalnog i regionalnog razvoja, Marina Doknić i Aleksandra Kovačević ispred NVU Impuls iz Nikšića, te sekretarka Sekretarijata za lokalnu samoupravu Opštine Herceg Novi, Vesna Samardžić, kao i direktorica Centra za socijalni rad za teritoriju opštine Herceg Novi, Biljana Dimić.

Svako-dijete-je-vazno-Dan-Otvorenih-vrata-u-Herceg-Novom-1

Organizacija Dana otvorenih vrata imala je za cilj da informiše lokalnu javnost o aktivnostima na projektu koji se realizuje u Herceg Novom i Nikšiću, kao i najavi otvaranje Savjetovališta za hraniteljske porodice, djecu na hraniteljstvu i biološke porodice u riziku na teritoriji ove dvije opštine.